Skip to content
Menu

Det ska vara en upplevelse att vara hästägare!

Att vara med och äga andelar i häst ska vara en upplevelse. Vi vill förutom att förenkla ägandet bidra till att skapa upplevelser för våra delägare. Vår ambition är att finnas på travbanan när delägda På Stället hästar startar.

Vi tycker att andelsägande i trav- och galopphästar ska vara roligt och enkelt. Hitta din andelshäst nu.

Sålda andelar
Andelshästar
Kunder

Vår story

För 20 år sedan startade Kent Carlsson och Stall Skift det första På Stället konsortiet. Det var med ett gäng tenniskompisar och Kents uppfödning Baloo Skift var i centrum. Konsoritet fick namnet ”Stänger Stället” och så var idén om att skapa konsortier född. Sedan dess har vi jobbat med att utveckla ägandet, inte bara för att skapa ett administrativt enkelt och prisvärt koncept, utan också skapa upplevelser runt hästägandet. Redan från det allra första konsortiet har idén varit att erbjuda något mer än ”bara” glädjen att vara med att äga häst. Vi har därför under åren arrangerat olika aktiviteter, event och resor för våra delägare. Sedan starten har vi startat över XX konsortier med över XX hästar. Det senaste året har vi jobbat en hel del med att förbättra administrationen och rutinerna. Det leder till en ny version av På Stället där de gamla idéerna är kvar, men förhoppningsvis på ett ännu bättre sätt.


Här är några hästar vi minns.

Electra Skift

Electra Skift var vår första storloppsvinnare när hon en oförglömlig höstdag skar mållinjen först i Svenskt Travoaks. Jublet från de många ägarna i Rikast På Stället var öronbedövande. Stig H Johansson tränande Electra under största delen av hennes karriär som också tog henne till final i Stochampionatet, Stoderbyt och Breeders´Crown. Electra sprang in 2,4 miljoner kronor innan hon pensionerades som fölsto hos hennes uppfödare Kent och Elisabet Carlsson.

Hobbe Skift

Hobbe Skift var en supertalang som gav Fem Promille på stället många glädjestunder. Speciellt minns vi en V75 seger på Färjestad. Hobbe hade flera bataljer som unghäst med Nahar, som sedan gick vidare i karriären och bland annat vann Elitloppet. Hobbes fulla kapacitet fick vi aldrig riktigt se då skador stoppade hans tävlande alldeles för tidigt. Han tog nio segrar på trettio starter.

Phoenix Photo

Phoenix Photos karriär är en riktig saga. Henrik Ingvarsson skrev en fin text baserad på en intervju med en av delägarna som går att läsa här [länk]. Phoenix har hunnit bli 10 år, men tävlar på för sin tränare Svante Ericsson. Han är På Ställets hittills vinstrikaste häst med 3,5 Mkr insprunget.

Läs mer om Phoenix photo här

Vi tycker att andelsägande i trav- och galopphästar ska vara roligt och enkelt. Läs mer om våra tjänster.

pastallet-19